Είμαι η Άννα Φύσσα και με πολύ χαρά έχω μπει εδώ και χρόνια στον διαδικτυακό κόσμο για να γνωριστούμε και να μοιραστώ μαζί σας την μεγάλη αγάπη που έχω για την Θεραπεία και όλες τις εκφάνσεις της.

Τελείωσα το Αρσάκειο και συνέχισα τις σπουδές μου στο Λονδίνο παίρνοντας Bachelor σε Marketing καθώς και ένα Minor Bachelor σε Theatre Studies με έπαινο. Στην συνέχεια έκανα Master σε Marketing Management. Γυρίζοντας από τις σπουδές μου, εργάστηκα για λίγο καιρό ως freelancer σε περιοδικά καθώς το γράψιμο είναι μια άλλη μεγάλη μου αγαπη! Ήμουν έτοιμη να εργαστώ σαν κειμενογράφος σε μεγάλη διαφημιστική εταιρία, αλλά ο Θεός είχε άλλα σχέδια για μένα και τελικά παντρεύτηκα και έκανα 2 παιδιά! Παράλληλα όμως με την οικογένεια, το ελεύθερο μου πνεύμα και η καλλιτεχνική μου φύση με οδήγησαν στο να ψάχνω, όπως πάντα, το βαθύτερο νόημα της ζωης και τον Σκοπό μου.

Το ταξίδι της προσωπικής μου Αυτογνωσίας με οδήγησε στο να εκπαιδευτώ, εν τέλει μέσα στα χρόνια, στις ενεργειακές θεραπείες, καθώς έγινα Δασκάλα Ρέικι, Δασκάλα Διαλογισμού, Σύμβουλος του χρωματικού συστήματος Aura Soma, Σύμβουλος Ψυχοσωματικής βασισμένη στην εκπαίδευση της Lise Bourbeaue. Συνέχισα με σπουδές πάνω στα Αγγελικά πεδία και πιο συγκεκριμένα με τους 72 Φύλακες Αγγέλους, ThetaHealing, SRT, EMF στην Ελλάδα και στο εξωτερικο με κορυφαίους Δασκάλους και το 2007 δημιούργησα το Σπιτι των Αγγέλων, έναν θεραπευτικό χώρο στο Νέο Ψυχικο, που στεγάζει την εμπειρία μου την οποία μοιράζομαι με τους ανθρώπους που ψάχνουν να βρουν απαντήσεις στα προσωπικά τους ή υπαρξιακά τους ερωτήματα. Επίσης σε ανθρώπους που έχουν στρες, υποφέρουν από χρονιές ασθένειες, πόνους, χρειάζονται υποστήριξη και ένα περισσότερο πνευματικό μονοπάτι.

Πάντα με ενδιέφερε και με συνέπαιρνε η σχέση σώματος και ψυχής και λόγω της πολυετούς ενασχόλησης μου με την ατομική μου ψυχανάλυση και την ψυχοθεραπεία, αλλά και οι άπειρες ώρες που κατανάλωσα σε μελέτη, παρακολούθηση σεμιναρίων και ατομικές εκπαιδεύσεις, με οδήγησαν στο να θέλω να εντρυφήσω περισσότερο, να πάω ένα βήμα παραπάνω και να σπουδάσω και Συμβουλευτική Ψυχολογία, όπως και έκανα! Πήρα το πτυχίο μου στην Συνθετική Συμβουλευτική Ψυχολογία ενώ παράλληλα το Σπίτι των Αγγέλων λειτουργούσε κανονικά προσφέροντας ενεργειακές/εναλλακτικές θεραπευτικές υπηρεσίες (για κάποια χρόνια και γιόγκα, ρεφλεξολογια, αλλά όχι πια).

Πιστεύω ακράδαντα ότι η ΣΥΝΘΕΣΗ ψυχοθεραπείας και εναλλακτικών θεραπειών είναι μια πραγματικά καθοριστικά ολιστική προσέγγιση που δίνει λύσεις και απαντήσεις στα προσωπικά αδιέξοδα και προβλήματα των ανθρώπων. Άλλοτε μέσω του σώματος που κραυγάζει από πόνους και ασθένειες και άλλοτε από αδιέξοδα που φέρνει η ίδια η ζωή, οι άνθρωποι με επισκέπτονται για να βρουν γαλήνη και χαρά.

Ως εκ τούτου, τα τελευταία χρόνια εργάζομαι ως Συνθετική Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, συνδυάζοντας ποικίλους τρόπους αντιμετώπισης ψυχικών αναγκών αναλογα με τον θεραπευόμενο και τις εκάστοτε ανάγκες του. Είμαι πολύ ευγνώμων που έχω βρει τον Σκοπό της Ζωής μου, που ειναι η Θεραπεια και η Υπηρεσία. Κάνω με μεγάλη αγάπη και ειλικρίνεια την εργασία μου και είναι τεράστια χαρά να βλέπω τους ανθρώπους που έρχονται σε μένα να εξελίσσονται και να γίνονται η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους!

Η νοητική, συναισθηματική, πνευματική και φυσική ισορροπία είναι το ζητούμενο καθώς και η Χαρά στην καθημερινή ζωή! Το Σπιτι των Αγγέλων προσκαλεί κάθε Άνθρωπο που νιώθει ότι θέλει να βρει τον Σκοπό του, να ανακουφιστεί από καθημερινά άγχος και προβλήματα, να βρει απαντήσεις και λύσεις, να έρθει σε επαφή με ένα περισσότερο πνευματικό κομμάτι του εαυτού του! Να αναγνωρίσει τον εαυτό του ΟΛΙΣΤΙΚΑ και να ζήσει σε Αρμονία.

 

Σας ευχαριστώ,

Άννα